Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Під час затримання високопосадовця-прикордонника спецпризначенцям довелось застосувати зброю

Під час затримання високопосадовця-прикордонника спецпризначенцям довелось застосувати зброю

Під час затримання високопосадовця-прикордонника спецпризначенцям довелось застосувати зброю

Начальника відділення інспекторів прикордонного посту в селищі Великий Бичків за підозрою в отриманні "контрабандного" хабара затримували з пострілами.

ВІДЕО ДНЯ

Про це видання повідомили місцеві мешканці.

Стрілянина відбулася близько 7-ї години ранку 2 червня біля заправки. Як стверджується, її наслідком, начебто, стало поранення одного з чоловіків, якого з чотирма ранами - дві в шию, а дві - в ноги, доправили до Рахівської центральної районної лікарні. Підтверджень поранення з офіційних джерел отримати наразі не вдалося.

Реклама

Як повідомили джерела видання, опір працівникам військової прокуратури Ужгородського гарнізону та одягненим в маски співробітникам відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Закарпатській області чинили місцеві контрабандисти, які діяли в домовленості з прикордонниками. При цьому працівники спецслужби фіксували подію на відеокамеру.

За підсумком події, які тривали близько двох годин, ряд осіб намагалися заблокувати виїзд з селища.

Реклама

За інформацією з управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України, йдеться про задокументований факт вимагання та отримання начальником відділення інспекторів прикордонного посту неправомірної вигоди у сумі 480 доларів США.

Як йдеться у повідомленні, "хабар наданий за "нестворення" перешкод громадянину при переміщенні через державний кордон України до Республіки Румунія тютюнових виробів".

Прикордонника затримано та йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням. Карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією).

Реклама

Наразі готується клопотання до суду щодо обрання військовослужбовцю запобіжного заходу та вирішується питання про його відсторонення від займаної посади.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно