Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородських міліціонерів покарали за неправильне паркування

Ужгородських міліціонерів покарали за неправильне паркування

Міліціонера, який припаркував службовий автомобіль біля супермаркету «Сільпо» по вул. Минайській в м.Ужгород притягнуто до дисциплінарної та адміністративної відповідальностей.

ВІДЕО ДНЯ

За ініціативи начальника Ужгородського МВ УМВС підполковника міліції Романа Стефанишина за даним фактом було проведено службову перевірку. Під час неї встановлено, що 29 червня 2015 року близько19-ї години працівник міськвідділу міліції справді припаркував службовий транспортний засіб «Тойота Пріус» з державним номерним знаком 05-59 біля супермаркету «Сільпо» по вул. Минайській в обласному центрі, - інформують в Ужгородськму МВ УМВС.

За порушення транспортної та службової дисципліни працівника міліції притягнуто до адміністративної відповідальності згідно п. 15.9 (зупинка-стоянка) Правил дорожнього руху України. За вчинене, стосовно міліціонера складено адміністративний протокол за ч.1 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення. До нього застосовано адміністративне стягнення у вигляді 255-ти гривень.

Реклама

Крім того, за порушення вимог нормативних документів МВС України та Управління МВС України в Закарпатській області в частині дотримання працівниками ОВС транспортної дисципліни, відповідно до п. 1 ст.12. Закону України  «Про Дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України» працівнику міліції оголошено усне зауваження.

«Така поведінка працівників міліції є неприпустимою і реакція на неї буде жорсткою. Протиправні дії з боку міліціонерів перебувають на особливому контролі керівництва управління. За кожним із таких випадків будуть призначені перевірки, а винні у порушенні законодавства будуть притягнуті до відповідальності», - наголошує Роман Стефанишин.

Реклама

Нагадаємо: інцидент, який отримав значний розголос, насправді стався у понеділок, 29 червня, близько 19:00. Працівники міліції на автомобілі зі службовими номерами та відповідними наліпками припаркувалися на місці, що відведене для інвалідів біля супермаркету «Сільпо» на вул. Минайській в м.Ужгороді. Тоді міліціонери прибули на виклик, однак необачність не знімає відповідальності ні з кого.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно