Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Апеляційний суд Ужгорода залишив пораненних "правосекторівців" під вартою

Апеляційний суд Ужгорода залишив пораненних "правосекторівців" під вартою

Апеляційний суд Ужгорода залишив пораненних "правосекторівців" під вартою

Сьогодні, 29-го липня, в Ужгороді в Апеляційному суді Закарпатської області відбулося засідання, на якому розглядалася апеляція стосовно запобіжного заходу - утримання під вартою без зазначення застави 2-х поранених під час подій у Мукачеві представників "Правого Сектору".

ВІДЕО ДНЯ

Позаяк обидва підозрювані перебувають на стаціонарному лікуванні в ЗОКЛ, то їх участь у засіданні забезпечувалося шляхом відео-конференції.

Сьогодні суд провів засідання, на яких розглянув апеляції підозрюваних Горбенко Р. та Бурча В.

Реклама

Прокурор Горінченко О.В. відзначив, що сторона обвинувачення просить суд відхилити апеляцію підозрюваних. Позаяк судом першої інстанції було об’єктивно розцінено всі ризики. Зокрема, Горінченко відзначив, що підозрювані у разі задоволення апеляції можуть приховуватися від органів слідства, чинити тиск на свідків, приховати докази тощо.

У свою чергу, захисник Пархоменко повідомив, що сторона захисту просить скасувати ухвалу Печерського суду м. Київ від 15 липня 2015 року щодо застосування до підозрюваних запобіжного заходу - утримання під вартою. Оскільки сторона звинувачення не надала ствердних доказів щодо того, що підозрювані можуть переховуватися від органів слідства чи чинити тиск на свідків тощо. Крім того, частина слідчих дій вже проведена. Зокрема, проведені обшуки, опитані свідки. Також захисник повідомив, що підозрювані самі вийшли до правоохоронців, а не були ними затриманні, як наголошує сторона звинувачення.

Реклама

У результаті після наслухування аргументів обох сторін та судових дебатів суд постановив − апеляційну скаргу залишити без задоволення, а рішення суду залишити без змін.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно