Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Рахові та Сваляві затримали двох чиновників при отриманні хабара

У Рахові та Сваляві затримали двох чиновників при отриманні хабара

Завідувач сектору надання адмінпослуг дозвільного центру Рахівської РДА попався з 3000 гривнями хабара, а працівник екс-МРЕВ зі Сваляви – зі 140 доларами.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора співробітники управління з протидії злочинності у сфері економіки УМВС області викрили відразу двох липкоруких чиновників, – повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Завідувач сектору з надання адміністративних послуг дозвільного центру Рахівської РДА був затриманий «безівцями» при одержанні неправомірноївигоди в розмірі 3000 гривень. Ці гроші посадовець вимагав та отримав за прискорене виготовлення та видачу двох паспортів громадян України.

Реклама

Того ж дня працівники УПЗСЕ УМВС області взяли «на гарячому» в службовому кабінеті МРЕВ Свалявського ДАІ, під час отримання хабара в розмірі 140 доларів, фахівця центру надання послуг автотранспортних засобів з обслуговування Свалявського району УДАІ УМВС області. Ці гроші вимагали від жителя м.Мукачева за прискорення виготовлення державного номерного знаку на автомобіль та поставлення на облік даного автотранспортного засобу.

У Рахові та Сваляві затримали двох чиновників при отриманні хабара – 01
Реклама

 

На даний час міліція документує інші факти вимагання та отримання хабарів посадовими особами даної установи, за безпосередньою вказівкою їхначальника.

За даними фактами прокуратура області розпочала кримінальні провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірноївигоди службовою особою). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. Остаточну ж долю липкоруких рахівського та свалявського держслужбовців визначатиме суд.

Реклама

- До мене надійшла інформація від громадян про систематичні побори в Свалявськім МРЕВ, і я розпорядився все перевірити, - прокоментував начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв. – Інформація підтвердилася. Взяли «на гарячому». Дякую громаді за допомогу. Запевняю, що це далеко не останнє затримання липкоруких чиновників. Для мене не має значення, в якій структурі працює хабарник.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно