Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іршавські оперативники знайшли велосипедного крадія

Іршавські оперативники знайшли велосипедного крадія

Після обіду 59-річна жінка з села Лоза вирішила поїхати на велосипеді у м.Іршава, щоб купити продукти харчування. Приїхавши до магазину, вона залишила свій велосипед при вході, а сама пішла робити покупки. Через деякий час жінка виходить із магазину, а велосипеда немає.

ВІДЕО ДНЯ

Жінка повідомила про факт крадіжки в Іршавський райвідділ міліції. В цей день на чергуванні знаходились Михайло Сухан та Іван Гелетей, які відразу сіли у службовий автомобіль і проїхались вулицями міста. При виїзді з Іршави оперативники помітили чоловіка, який їхав на велосипеді у напрямку села Сільце. Після цього вони  його наздогнали і вирішили перевірити. Спочатку чоловік почав опиратись, що він їде на своєму велосипеді, - повідомляють в Іршавському РВ УМВС.

Оперативники Михайло Сухан та Іван Гелетей  запросили підозрюваного у райвідділ, де з′ясували, що він мешканець с.Богаревиця, а до Іршави приїхав купити сигарети. Грошей, щоб повернутись у село на автобусі, не мав. Погулявши по місту, побачив біля магазину велосипед. Украв його, але далеко не заїхав. Вже майже біля села Сільце його наздогнали розшуківці.

Реклама

За даним фактом слідчий Геннадій Туріна відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Триває слідство, правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до інших крадіжок.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно