Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Будівництво позаду готеля "Ужгород" прокуратура визнала незаконним

Будівництво позаду готеля "Ужгород" прокуратура визнала незаконним

Прокуратура Закарпатської області, в інтересах управління державної архітбудінспекції в області звернулась до Закарпатського окружного адміністративного суду про визнання незаконними дій посадових осіб Ужгородської міської ради та скасування містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, виданих забудовнику посадовцями управління містобудування та архітектури міської ради всупереч вимог Земельного кодексу України та Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

ВІДЕО ДНЯ

Встановлено, що управління державної архітбудінспекції у Закарпатській області не здійснює захист інтересів держави та самостійно не звернулось до суду з позовом про скасування зазначеного дозвільного документу, виданого Ужгородською міською радою з порушенням земельного законодавства та у сфері містобудування, що у свою чергу стало передумовою для незаконної забудови земельної ділянки по вулиці Донського, 2 б., – зазначають у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Крім того, за вказаним фактом слідчий відділ Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області розслідує кримінальне провадження розпочате за фактом підроблення (ч. 1 ст. 366 КК України), процесуальне керівництво у якому здійснює прокуратура міста Ужгорода.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно