Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Внаслідок жахливої ДТП у Тернополі загинув багатодітний батько із Закарпаття

Внаслідок жахливої ДТП у Тернополі загинув багатодітний батько із Закарпаття

Внаслідок жахливої ДТП у Тернополі загинув багатодітний батько із Закарпаття

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у середу, 2 вересня, близько 19.00 на вулиці Микулинецькій у Тернополі. Водій автомобіля "Тойота-Кемрі" за межами пішохідного переходу збив мешканця Закарпатської області, 1985 року народження, а з місця аварії втік.

ВІДЕО ДНЯ

Потерпілого із політравмою, важкими ушкодженнями внутрішніх органів, з переломами кінцівок та черепно-мозковою травмою швидка доправила на лікування в медзаклад. Стан постраждалого був важкий і вже сьогодні чоловік помер у лікарні близько 12.20, - повідомляють у СЗГ УМВС України в Тернопільській області.

Як з’ясувалося, у закарпатця дев’ятеро дітей, незабаром має з’явитися ще одна дитина.

Реклама

Автомобіль правоохоронці розшукали на вулиці Чернівецький. За словами заступника начальника відділу розслідування ДТП СУ УМВС України в Тернопільській області Богдана Шуляра, на розшук водія було орієнтовано особовий склад міліції. Шукали його всю ніч. Дома власник автівки не з’являвся також. Наступного дня водій сам прийшов до міліції та зізнався у скоєному.

30-річний тернополянин розповів, що при ударі спрацювала ліва подушка безпеки, завдавши йому удар в голову. Після зіткнення він зупинився неподалік автопригоди. Побачивши, що до потерпілого збігаються люди, злякався самосуду та втік з місця події. Машину залишив неподалік автопригоди. Водій розповів, що впродовж ночі збирав по друзях гроші й купував медикаменти та кров для потерпілого.

Реклама

Інформація про подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі. Триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно