Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські міліціонери викрили в квартирі вчителя студію порнофільмів

Ужгородські міліціонери викрили в квартирі вчителя студію порнофільмів
ВІДЕО ДНЯ

23-річний ужгородець, котрий викладає англійську мову в одному з навчальних закладів міста, підшуковував дівчат із матеріальними проблемами, яким обіцяв долари за зйомки в порнофільмах з його участю. Відзняте порно викладав на платні сайти в Інтернет.

Почалося все з того, що працівники міліцейського відділу по боротьбі з торгівлею людьми виявили в мережі Інтернет відеопродукцію порнографічного змісту. В порноролику було вказано, що відзнято його в Ужгороді, - констатують в Ужгородському МВ УМВС.

Реклама

Міліціонери відшукали «порноакторів». З′ясувалося, що 23-річний жительм.Ужгорода створив на зйомній квартирі міні-порностудію. До речі, сам хлопець з інтелігентів, викладає англійську мову в одному з навчальних закладів обласного центру.

Цей «педагог» підшуковував молодих жінок, в тому числі й неповнолітніх, і пропонував їм зніматися в порнороликах за його участю. Обіцяв платити юним «порноакторкам» 1000-3000 доларів у місяць. Ясна річ, обіцяного дівчата не отримували, хоча сам учитель на цьому заробляв, викладаючи відзняте порно на американські платні сайти.

Реклама

Одна із «порномоделей» виявилася 17-літньою працівницею ужгородського АВС. Оскільки зйомки неповнолітніх у порнофільмах в США заборонено,ужгородець підробив у паспорті вік дівчини, виставивши підроблену інформацію в Інтернет разом із фільмом.

Міліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.4 ст.301 (Виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, що містять дитячу порнографію, або примушування неповнолітніх до участі у створенні відеопродукції порнографічного характеру) Кримінального кодексу України.

Вилучену відеопродукцію було направлено на експертизу, яка підтвердила її порнографічний зміст.

Реклама

Під час обшуку в орендованій ужгородцем квартирі, де він знімав свої «порношедеври», стався казус. Пізно ввечері в квартиру зайшов 24-річний хлопець і сказав, що він «приніс те, що просили». Як з′ясувалося, він приніс 5 грамів марихуани, яку вживав для підсилення потенції під час зйомок сам організатор порностудії. Побачивши міліціонерів, наркокур′єр встиг з′їсти частину дурман-зілля.

Слідство у справі триває. Воно повинно з′ясувати, скільки осіб відвідували підпільну порностудію й брали участь в тиражуванні відзнятих ужгородським учителем порнофільмів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно