Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Митники Закарпаття виявили в автомобілі "Пежо" 493 пачки цигарок

Митники Закарпаття виявили в автомобілі "Пежо" 493 пачки цигарок
ВІДЕО ДНЯ

Напередодні, рухаючись з України в Угорщину, на митний пост "Тиса" Закарпатської митниці ДФС заїхав легковий автомобіль марки "Peugeot".

Пройти митний контроль українець, що керував авто, вирішив через "зелений коридор" митного поста, заперечивши, при усному опитуванні, що переміщує будь-які товари які підлягають обов’язковому письмовому декларуванню, оподаткуванню митними платежами та підпадають під заборони щодо ввезення на митну територію України, - повідомили у ГУ ДФС України в Закарпатській області.

Реклама

Однак, на підставі результатів аналізу та оцінки ризиків, транспортний засіб було виведено із загального потоку для проведення митного огляду. І не даремно: працівники митниці, проводячи поглиблений огляд авто і речей громадянина України, виявили приховані від митного контролю товари – тютюнові вироби. Цигарки з фільтром, без акцизних марок, з маркуванням "FOR DUTY FREE ONLY", торгівельної марки "Compliment" "Super Slims 5", виробник – "LVIV TOBACCO FACTORY", загальною кількістю 493 пачки, знаходились в спеціально обладнаному та пристосованому сховищі (тайнику) в передній панелі автомобіля, який попередньо піддавався розбиранню та монтажу.

В наданому поясненні митникам українець зазначив, що транспортний засіб хоч і є його власністю, але про наявність прихованих сигарет він лише здогадувався.

Реклама

Таким чином громадянин України вчинив дії, що мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України товари – безпосередні предмети порушення митних правил, цигарки, вартість яких потребує додаткової оцінки із залученням спеціаліста-експерта, та "Peugeot 406", – вилучено.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно