Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Дорога до КПП "Дякова" буде відновлена

Дорога до КПП "Дякова" буде відновлена

У понеділок голова ОДА Геннадій Москаль зустрівся в Києві з керівництвом «Укравтодору», щоб вирішити питання капітального ремонту дороги міжнародного значення «Вилок – Дяково».

ВІДЕО ДНЯ

Дорога, що веде до контрольно-пропускного пункту на українсько-румунському кордоні (її протяжність – 21 кілометр), не ремонтувалася останні 12 років, покриття повністю розбите, їхати по ньому можливо тільки з мінімальною швидкістю. У результаті переговорів керівництво «Укравтодору» виділило кошти на проведення ремонту. Вже сьогодні, 6 жовтня, техніка і працівники будуть доставлені у Виноградівський район і, якщо дозволить погода, розпочнуть ремонт від контрольно-пропускного пункту, – повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Нагадаємо, що вчора обласні дорожники почали ремонт паралельної автодороги, яка перебуває на балансі комунальної власності, від с.Чепа до с.Дяково. Кошти на цей ремонт виділені з місцевих бюджетів. Обидві дороги не ремонтувалися впродовж багатьох років, що викликало неодноразові акції протесту місцевих селян.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно