Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Хустщині за скоєння небезпечних ДТП засуджено чотирьох водіїв

На Хустщині за скоєння небезпечних ДТП засуджено чотирьох водіїв

20-річний житель с.Сокирниця Хустського району, рухаючись в с.Шаян автомобілем марки «Тойота Корола», під час повороту не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з мотоциклом марки «Вайпер». На ньому їхало подружжя. Чоловік і дружина були госпіталізовані до районної лікарні.

ВІДЕО ДНЯ

33-річний мешканець м.Хуст віз вночі в мікроавтобусі марки «Мерседес» сім′ю. На швидкості 100 км/год автомобіль занесло, і він врізався в дерево. Від удару машину розірвало навпіл. Загинув один пасажир, а інші були госпіталізовані до лікарні, – повідомляє Хустський МВ УМВС.

Трагічно закінчився рух транспортним засобом і для пасажира автомобіля марки «Шкода Октавія», яким керував 20-річний житель с.Монастирець. Водій пішов на обгін, однак машина спереду раптом стала повертати. Водій «Шкоди» настиснув на гальма, і його машина врізалася в дерево. Пасажир отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Реклама

За перевищення швидкості до кримінальної відповідальності притягнуто і 33-річного жителя с.Рокосово, який керував автомобілем марки «ВАЗ-2108». В результаті ДТП загинув пасажир даного автомобіля.

У судовому засіданні обвинувачені свою вину визнали та щиро каялися у скоєному. Хустський районний суд визнав усіх згаданих водіїв винними у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст.286 ч.2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Їх засуджено умовно, з призначенням іспитового терміну, а також позбавлено права керувати транспортними засобами

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно