Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Водій на своєму "Мерседесі" збив насмерть чоловіка і втік з місця пригоди

Водій на своєму "Мерседесі" збив насмерть чоловіка і втік з місця пригоди

В с.Стеблівка на Хустщині під колесами «Мерседеса» загинув 41-річний чоловік. Водій замість того, аби надати допомогу потерпілому, втік і намагався сховати побиту машину. Але його викрили поліцейські. 

ВІДЕО ДНЯ

Серед ночі у понеділок на дорозі в с.Стеблівка Хустського району знайшли мертвого чоловіка. Поруч лежав поламаний велосипед, що свідчило про дорожньо-транспортну пригоду, – повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області. 

Водій, що скоїв смертельне ДТП, з місця пригоди втік. Але вже за добу його розшукали працівники поліції. Чоловік саме намагався приховати сліди злочину й хотів сховати або розібрати на запчастини машину, якою збив людину. 

Реклама

Винуватцем смертельної автопригоди у Стеблівці виявився 43-річний заробітчанин із с.Драгово Хустського району. На велосипедиста він наїхав «Мерседесом» на словацьких номерах. Машина в Україні не зареєстрована, тож винуватець гадав, що зможе уникнути кримінальної відповідальності. 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, триває слідство. Машину затримано на спецмайданчик Хустської поліції.

Реклама

До речі, це вже не перший випадок за останні дні, коли поліцейські затримують водіїв-винуватців ДТП, які втікають з місця пригоди. Правоохоронці нагадують, що такі дії лише збільшують покарання за скоєння автопригоди. Водночас, вчасна допомога потерпілому може врятувати життя людині.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно