Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині дівчинка померла у школі

У Тячівському районі Закарпаття у реанімаційному відділенні лікарні померла школярка, якій стало зле перед початком уроків. Факт смерті 14-річної дівчинки у Тячівському районі підтвердила речник ГУ Національної поліції у Закарпатській області Галина Сернівка.

ВІДЕО ДНЯ

Галина Сернівка зазначила, що медики констатували смерть дитини, у якої було хронічне захворювання легенів, яке ймовірно і стало причиною смерті. Але остаточна причина буде встановлена після розтину.

У прес-службі управлінні здоров’я Закарпатської ОДА розповіли, що випадок стався у селі Бедевля. Перед уроками дівчинка знепритомніла у школі, згодом її було доставлено у реанімаційне відділення лікарні, де вона померла.

Реклама

“14-річна дівчинка прийшла вранці у школу. Коли вішала курточку, втратила свідомість. Діти миттю викликали лікаря. Він прибу через 3-4 хвилини. Почав одразу надавати медичну допомогу, невдовзі приїхала швидка допомога. Її забрали у у районну лікарню у реанімацію. П’ятьом лікарям так і не вдалося врятувати життя дитини”, – розповіла завідувачка прес-центру управління здоров’я Закарпатської ОДА Олена Суханова.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно