Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На Мукачівщині засуджено серійного крадія до трьох років позбавлення волі

На Мукачівщині засуджено серійного крадія до трьох років позбавлення волі

На Мукачівщині засуджено серійного крадія до трьох років позбавлення волі

До Мукачівського міськрайонного суду втретє надійшли матеріали кримінального провадження про обвинувачення Дорнбах Івана Івановича, жителя с.Ключарки Мукачівського району.

ВІДЕО ДНЯ

Вперше 26 березня 2010 року вироком Мукачівського міськрайонного суду обвинуваченого Дорнбах І.І.було засуджено за ст.185 ч.1 КК України до сплати штрафу в розмірі 1700 грн за крадіжку електропили, електрорубанка та 10 кг копченого сала у потерпілого Кохан Е. під час виконання у останнього будівельних робіт, – повідомляє прес-служба Мукачівського міськрайонного суду.

Майже через рік, а саме 12 січня 2011 року Мукачівський міськрайонний суд повторно засудив обвинуваченого Дорнбах І.І. за ст. 185 ч.2, 185 ч.3 КК України та призначив покарання у вигляді 3 років 3 місяців позбавлення волі за таємне викрадення у потерпілого Гулаткан А.І. мішка цементу, декоративної бетонної плити та електропили.

Реклама

6 листопада 2015 року суд знову розглянув матеріали кримінального провадження щодо обвинуваченого Дорнбах І.І. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 185 КК України, тобто крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб та ч. 3 ст. 185 КК України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому.

У ході судового розгляду встановлено, що 22 травня 2015 року обвинувачений Дорнбах І.І., демонтувавши скло на дверях, проник до кімнати будинку потерпілого Масалович М.П. в с.Ключарки Мукачівського району, звідки таємно викрав м’ясорубку, що згідно висновку судово-товарознавчої експертизи коштує 400 гривень та дві металеві решітки вартістю по 50 гривень кожна, чим заподіяв потерпілому шкоду в розмірі 500 гривень. Під час допиту обвинувачений розповів, що вказану м’ясорубку він зі співмешканкою продав, на виручені  кошти купив продукти харчування.

Реклама

Крім того, 14 серпня 2015 року обвинувачений Дорнбах І.І. шляхом вільного доступу, перебуваючи на території дворогосподарства потерпілої Балаж М.В., під час прибирання підвалу, скориставшись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, таємно викрав з картонної коробки грошові кошти в розмірі 1500 гривень, чим заподіяв потерпілій шкоду на вищевказану суму.

З огляду на вищевказане, вирішуючи питання про вид та розмір покарання обвинуваченому Дорнбах І.І., суд врахував тяжкість вчиненого злочину, особу винного, щире каяття та активне сприяння розкриттю злочину та враховуючи те, що такий злочин скоєно не вперше,суд призначив покаранняза ст.. 185 ч.2 КК України – 1 рікпозбавленняволі та за ст..185 ч.3 КК України – 3 роки позбавлення волі, на підставі ч.1 ст. 70 КК України, покарання за сукупністю злочинів визначено шляхом поглинення менше суворого покарання більш суворим обвинуваченого Дорнбах І.І. засуджено на 3 роки позбавлення волі та стягнуто 245 гривень 52 копійок процесуальних витрат.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно