Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

16-річний юнак нападав в Ужгороді на жінок та грабував їх

16-річний юнак нападав в Ужгороді на жінок та грабував їх

Поліція затримала 16-річного вуличного грабіжника, який нападав в Ужгороді на жінок. Його спільника розшукують, особа зловмисника вже встановлена. Затриманий показав місця, зокрема кладовище в Ужгороді, де вони з напарником викидали відібрані від своїх жертв сумочки. А гроші й мобільні телефони забирали собі... 

ВІДЕО ДНЯ

 З початку року в м.Ужгороді було скоєно 6 вуличних пограбунків. Грабіжники нападали вечорами на неосвітлених вулицях на самотніх жінок, що поверталися додому, – повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Жертвами ставали як літні жінки, так і студентки. Двоє грабіжників підбігали у темному місці до жертви, відбирали з рук жіночу сумочку, штовхали жінку й втікали. Поживою нападників ставали гроші, мобільні телефони, документи. 

Реклама

Перші два напади на жінок сталися ввечері 16 січня на пр.Свободи та вул.Генерала Свободи. У першому випадку грабіжники відібрали від пенсіонерки сумочку з документами, мобільним телефоном і годинником. У другому – в сумці були гроші в сумі 1100 гривень, мобільний телефон і ключі від квартири.

Третій напад стався ввечері 18 січня на вул.Легоцького. Від жінки, що поверталася з роботи додому, відібрали гроші в сумі 3000 гривень.

Реклама

 

16-річний юнак нападав в Ужгороді на жінок та грабував їх – 01

Наступного дня від грабіжників потерпіли ще дві жінки – на вул.Бестужева й на транспортному мості через р.Уж. У першому випадку від жінки відібрали сумочку з водійським посвідченням, банківськими картками й флешкою. А студентку університету грабіжники перестріли ввечері на транспортному мості й відібрали сумочку з невеликою сумою грошей й документами.

Реклама
16-річний юнак нападав в Ужгороді на жінок та грабував їх – 02

20 січня жертвою грабіжників на вул.Легоцького стала 63-річна жінка, від неї відібрали гроші в сумі 1200 гривень і мобільний телефон. 

16-річний юнак нападав в Ужгороді на жінок та грабував їх – 03

Потерпілі звернулися в поліцію, й розшуком грабіжників зайнялися працівники кримінальної поліції (колишнього карного розшуку). Розшукували двох смаглявих юнаків, яких описали потерпілі. 

Невдовзі оперативники вийшли на першого грабіжника. Ним виявився 16-річний житель табора з с.Галоч Ужгородського району. Затримали зловмисника вдома.

Попри молодий вік, юнак вже має судимість за скоєння крадіжок. А правоохоронці, окрім ужгородських грабежів, підозрюють його ще й в причетності до крадіжок на території Ужгородського району.

 

Реклама

Юний грабіжник зізнався у скоєнні пограбунків. Він показав місця, де викидав відібрані від жертв сумочки. Зокрема, на цвинтарі в Ужгороді. Кілька сумок уже знайдено, вони проходять речовими доказами по справі. 

Особа другого грабіжника вже встановлена, його розшукують поліцейські. На обох зловмисників очікує кримінальна відповідальність. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно