Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Хустщині нетверезий водій напав на поліцейського

На Хустщині нетверезий водій напав на поліцейського

Сьогодні зранку о 3:45 працівники хустської слідчо-оперативної групи виїхали у село Боронява за повідомленням місцевої мешканки про крадіжку майна з її будинку.

ВІДЕО ДНЯ

Після проведених слідчих дій поліцейські поверталися до службового авто,припаркованого на узбіччі. В цю ж мить з центру села на великій швидкості до них наблизився автомобіль «Нива», – констатує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Проїхавши на небезпечній відстані від самих поліцейських, керманич різко загальмував за кілька метрів.  З автівки вийшла не зовсім твереза жінка, а потім і п’яний водій – 39-річний чоловік.

Реклама

Поліцейські встигли зауважити подружжю про неправомірність водіння у нетверезому стані – як порушник накинувся на них з кулаками, вдарив ногою в груди та кулаком в обличчя 31-річного експерта-криміналіста. Після цього неадекватного водія «Ниви» затримали і освідчили на вміст алкоголю в крові, якого виявилося 1.3 проміле.

Тепер у зловмисника з’явиться головний біль не тільки від похмілля, а й від покарання по закону, яке на нього чекає. А це ст.345.ч.2 2 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків). Карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно