Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Львів’янин вкрав в Ужгороді від жінки близько 5 тисяч гривень

Львів’янин вкрав в Ужгороді від жінки близько 5 тисяч гривень

У взаємодії між охороною супермаркету та патрульними поліцейськими, в Ужгороді вдалося затримати щипача-гастролера. Чоловік злакомився на гаманець відвідувачки супермаркету. 

ВІДЕО ДНЯ

10 лютого близько 10-ї години невідома особа викрала у відвідувачки супермаркету гаманець із сумочки. Жертвою кишенькового злодія стала мешканка Тячівського району. На другому поверсі торгового центру в Ужгороді мати сиділа на лавиці, на якій лежав її гаманець. Відійшовши ненадовго, аби приглянути за своєю дитиною, помітила, що незнайомий їй чоловік намотує круги біля її лавиці... Коли повернулась –  гаманця не було, – повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Закарпатській області. 

В гаманці вона мала 2000 гривень, 100 доларів, 600 чеських корун (всього близько 5 тисяч гривень), банківські картки та водійські права. Виявивши пропажу гаманця, жінка не розгубилася і одразу викликала поліцейських і описала підозрюваного. Патрульні, в свою чергу, також швидко зорієнтувалися. Звернулися до охорони супермаркету і разом з ними переглянули відео з камер стеження магазину та знайшли підходящого за описом покупчині підозрюваного. 

Реклама

Поліцейські миттєво розіслали орієнтування та фото підозрюваного між нарядами поліції і розпочали пошук. Результат не забарився – чоловіка впіймали у центрі міста. 

Крадієм виявився 37-річний мешканець сусіднього Львова, раніше не судимий. За даним фактом поліцією розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно