Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Накинувшись з кулаками, двоє грабіжників обікрали 45-річного мешканця Берегівщини

Накинувшись з кулаками, двоє грабіжників обікрали 45-річного мешканця Берегівщини

Накинувшись з кулаками, двоє грабіжників обікрали 45-річного мешканця Берегівщини

Нещодавно створені групи швидкого реагування дедалі більше приємно дивують своєю активністю та результатами роботи. Чергові ГШР оперативно реагують на виклики та звернення громадян, швидко не лише розкривають, але й попереджують злочини.

ВІДЕО ДНЯ

Неабияк сприяє такій роботі безпосереднє спілкування та співпраця "гешеерівців" із мешканцями краю. Це допомагає тримати на контролі ситуацію в населених пунктах та швидше розкривати злочини, – констатує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Так, наприклад, вчора, під час свого чергування, берегівські "гешеерівці", спілкуючись із місцевими мешканцями, з’ясували, що одного з жителів с. Мужієво пограбували. Однак чоловік боїться заявляти про це в поліцію.

Реклама

Розмовляючи з 45-літнім потерпілим, правоохоронці переконали чоловіка розповісти про напад і дати покази. Відтак, того ж дня чергові ГШР відшукали та затримали зловмисників.

Як з’ясували правоохоронці, ще 7 лютого близько півночі, злодії вдерлися до будинку мужіївця. Щоб «поживитися» добром свого односельця, 18-літній молодик привів і свого друга, 30-річного мешканця м.Берегова. Крадії проникли в будинок і наштовхнулися на господаря. Грабіжники накинулися на нього з кулаками, і забрали мобільний телефон та 70 гривень.

Реклама

Виявилося, що злодійкуваті друзі вже мали проблеми з законом: молодший – за крадіжку, старший – за нанесення легких тілесних ушкоджень. Відтепер на них чекає нове покарання: щодо затриманих обирається міра запобіжного заходу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно