Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Після погроз у мешканця Тячівщини загорівся мікроавтобус

Після погроз у мешканця Тячівщини загорівся мікроавтобус

Вчора близько 17-ої  години до поліції із заявою звернувся 34-річний непрацюючий мешканець села Нижня Апша Тячівського району. Чоловік повідомив про загоряння автомобіля. За словами заявника, руку до цього міг прикласти сусід.

ВІДЕО ДНЯ

Виїздом слідчо-оперативної групи та ГШР встановлено, що 1 травня близько 2 години ночі на подвір’ї заявника, за 20 метрів від будинку, зайнявся його автомобіль «Мерседес-Спринтер». Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено передню частину автомобіля: обгоріла кришка капоту та запчастини під ним, радіаторна решітка, передня пластикова панель всередині машини та обшивка біля водійського та переднього пасажирського сидінь, тріснуте лобове скло. Сума збитку становить близько 80 тисяч гривень, – інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Враховуючи, що під час огляду автомобіля спостерігалися значні пошкодження передньої частини, не виключена можливість його загорання внаслідок несправності електропроводки. Однак правоохоронці розглядають й іншу версію – загорання внаслідок підпалу. Як повідомив сам потерпілий, напередодні у нього виник конфлікт із односельцем, який погрожував, що спалить його автомобіль.

Реклама

За даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження. Триває розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно