Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В санаторіях Мукачівського району за день пограбували трьох туристів

В санаторіях Мукачівського району за день пограбували трьох туристів

Лише за вчора жертвами невідомих злодіїв стали відразу троє туристів, які відпочивають в закарпатських санаторіях. Поліція застерігає відпочиваючих: пильнуйте свої гроші та цінні речі, не залишайте їх без нагляду. 

ВІДЕО ДНЯ

Учора на тел.102 Мукачівської поліції надійшло три заяви від туристів, які відпочивають в санаторіях у Мукачівському районі. Всі вони стали жертвами невідомих крадіїв, – повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області. 

З кімнати санаторію, де проживає 40-річна киянка, невідома особа викрала гроші в сумі 400 доларів, 20 євро та 9000 гривень, які власниця необачно залишила в шафі, а сама пішла у справах. 

Реклама

51-річний турист із Волині необачно залишив у номері барсетку, в якій було 2000 доларів та 8000 гривень. Цим теж скористався невідомий зловмисник. 

Третім потерпілим став 44-річний житель Дніпропетровської області, з номера якого поцупили 300 доларів, 500 гривень та два годинники. 

Реклама

Усі потерпілі звернулися з заявами в поліцію й крадіїв розшукують. Водночас правоохоронці радять бути обачними і самим відпочиваючим. Не залишайте без нагляду в номері гроші й коштовні речі, краще скористатися сейфами, які є в готелях.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно