Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Закарпатські прикордонники затримали контрабандистів з трьома тисячами пачок цигарок

Закарпатські прикордонники затримали контрабандистів з трьома тисячами пачок цигарок

Закарпатські прикордонники затримали контрабандистів з трьома тисячами пачок цигарок

На Закарпатті прикордонники Мукачівського загону в рамках проведення активної фази спільної операції «Кордон – 2016», сьогодні вночі затримали порушників у гідрокостюмах та попередили спробу незаконного переправлення через кордон тютюнових виробів.

ВІДЕО ДНЯ

Так, отримавши оперативну інформацію про можливе здійснення протиправної діяльності на ділянці українсько-румунського кордону, прикордонний наряд здійснив перевірку ділянки відповідальності. Як результат, співробітники відділу прикордонної служби «Великий Бичків» виявили 3-х осіб,  двоє з яких були у гідрокостюмах, 6 пакунків тютюнових виробів та автомобіль, яким контрабандисти ймовірно доставляли сигарети до прикордоння. Документів при собі затримані не мали, але повідомили, що є громадянами України. Виявлених громадян, автомобіль, а також пакунки із майже 3 тисячами пачок сигарет «Marble» без акцизної марки доставили до відділу. Наразі тривають заходи по з’ясуванню обставин правопорушення, – повідомляє Держприкордонслужба України.

Варто зазначити, що це далеко не перший випадок, коли правоохоронці виявляють порушників у гідрокостюмах. Так, лише учора невідомі, яких правоохоронці затримали за 10 метрів від держрубежу, були також у гідрокостюмах та мали при собі пакунки з тютюновими виробами.

Реклама

Загалом протягом 2016 року прикордонники виявили та затримали 35 осіб у гідрокостюмах, які намагалися незаконним шляхом перемістити контрабандні товари через державний кордон.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно