Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Неподалік Ужгорода водій намагався підкупити поліцейських

Неподалік Ужгорода водій намагався підкупити поліцейських

Під час несення служби неподалік с.Кам’яниця, що на Ужгородщині, поліцейські дорожньо-патрульної служби зупинили автомобіль, водій якого їхав за межами населеного пункту без увімкненого світла фар. На законну вимогу правоохоронців надати їм документи для складання адміністративних матеріалів за правопорушення, виявилося, що у керманича автомобіля відсутнє посвідчення водія.

ВІДЕО ДНЯ

До вирішення проблеми долучився пасажир авто, запропонувавши правоохоронцям неправомірну вигоду. На зауваження та попередження правоохоронців не відреагував, і намагався залишити вказані кошти в багажному відділенні службового автомобіля, – йдеться у повідомленні відділу комунікацій ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Поліцейські проявили принципову позицію – негайно доповіли про факт пропозиції надання їм неправомірної вигоди.  Згадані раніше кошти в подальшому були вилучені, а по даному факту розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання правомірної вигоди службовій особі).

Реклама

25-річному мешканцю Великого Березного, який насмілився запропонувати представникам влади хабар, слідчі сьогодні вже оголосили про підозру, та найближчим часом скерують провадження з обвинувальним актом до суду, щоб той обрав відповідне покарання за ганебний вчинок.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно