Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Варварське вбивство у зоні АТО: військового з Ужгорода порізали на шматки і спакували у поліетиленові пакети

Варварське вбивство у зоні АТО: військового з Ужгорода порізали на шматки і спакували у поліетиленові пакети

Варварське вбивство у зоні АТО: військового з Ужгорода порізали на шматки і спакували у поліетиленові пакети

Розслідування цієї справи розпочалось тиждень тому, 17 червня, коли поблизу терикону під Торецьком були виявлені поліетиленові мішки з людськими останками.

ВІДЕО ДНЯ

Слідчо-оперативна група поліції працювала на місці події кілька годин. Поліцейські оглядали кожен сантиметр території навколо. За фактом виявлення понівеченого тіла Торецьким відділенням поліції було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), – повідомляє відділ комунікації ГУНП в Донецькій області.

Район, де був знайдений труп, впритул наближений до окупованої території й прострілюється бойовиками з різних знарядь. Найближчий населений пункт – у кількох кілометрах. Навколо лише позиції військових, тому шукати інформацію про особу загиблого чоловіка поліцейські почали з військових підрозділів.

Реклама

За підтримки військової комендатури та військової прокуратури Донецького гарнізону оперативники встановили, що вбитий – це 31-річний житель Ужгороду. Зник напередодні ввечері, не повернувся з наряду й не вийшов на зв’язок зі своїми командирами. Товариші по службі впізнали його останки. В рамках досудового розслідування всі вони були допитані слідчими поліції.

Під час комплексу оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили чоловіка, який останнім бачив загиблого: 33-річний житель Одеської області, раніше судимий за крадіжку та вчинення ДТП. Серед його речей були виявлені ножі та одяг зі слідами крові. Вилучені речові докази направлені на експертизу.

Реклама

Наразі триває досудове розслідування, підозрюваний надає свідчення. Зловмисник показав місце, де вчинив вбивство, та у деталях розповів події тієї ночі.

Каже, що вночі 16 червня під час спільного вживання спиртних напоїв між ним та його знайомим – військовим – виник конфлікт. Чоловік, не стримавши гніву, вбив опонента. Розуміючи, що на нього чекає тюрма, зловмисник вирішив позбавитись тіла.

Підозрюваний заховав тіло у трьох мішках й скинув їх подалі від позицій військових, сподіваючись, що бойові товариші загиблого не знайдуть труп. Однак вже на ранок зловмисник побачив купу поліцейських, які оглядали місце події та опитували військових.

Реклама

На даний час підозрюваний заарештований. Згідно зі ст. 115 Кримінального кодексу України, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно