Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатця, який переховувався у Чехії, екстрадовано в Україну

Закарпатця, який переховувався у Чехії, екстрадовано в Україну

До України екстрадовано з Чехії мешканця Закарпаття, який перебував у міжнародному розшуку та підозрюється Службою безпеки України в організації каналу переправлення мігрантів до Європейського Союзу. 

ВІДЕО ДНЯ

На початку 2013 року зловмисник у складі організованої групи разом з рідним братом переправляв нелегалів через держкордон України. У травні того ж року діяльність угруповання викрили співробітники Управління СБУ в Закарпатській області, – йдеться у повідомленні прес-центру СБ України. 

Для уникнення кримінальної відповідальності, брати після внесення застави тривалий час переховувалися за кордоном та були оголошені у міжнародний розшук. За інформацією СБУ двоє зловмисників були затримані у Чехії місцевими правоохоронцями у 2014 році. 

Реклама

Один з братів був екстрадований в Україну у травні цього року. Обом зловмисникам суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою. Триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. 

Третій організатор незаконного переправлення мігрантів торік був засуджений до трьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно