Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Патрульні Мукачева оперативно затримали жінку, яка продавала наркотики

Патрульні Мукачева оперативно затримали жінку, яка продавала наркотики

28 червня близько 11:00 екіпаж мукачівських патрульних патрулював район залізничного вокзалу. Полісмени помітили підозрілу жінку на перехресті вулиць Маргітича та Вокзальної, яка рухалася в напрямку зеленої зони, що знаходиться на території колишнього м’ясокомбінату.

ВІДЕО ДНЯ

Жінка постійно озиралась і поводилася підозріло. Це дало підстави вважати, що вона може приховувати речі, які заборонені чи обмежені в користуванні. Патрульні попрямували за нею, – йдеться у повідомленні управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві.

Через деякий час вони помітили, як жінка вийшла на невелику площадку, де по всій території були розкидані використані шприци та голки після ін’єкцій наркотичних речовин.

Реклама

Патрульні наказали жінці залишатися на місці. Під час поверхневої перевірки, вона намагалась зламати або пошкодити щось, що приховувала у рукаві. Передбачивши, що таким чином можуть бути знищені речові докази, патрульні перехопили її руку та не допустили пошкодження приховуваних речовин.

Полісмени встановили особу затриманої та викликали слідчо-оперативну групу. В присутності понятих слідчі виявили у 46-річної жінки шприц, заповнений рідкою речовиною темно-коричневого кольору, схожою на оцетилят опійного маку. Пізніше, жінка зізналася, що знайдена у неї речовина дійсно є наркотичною. Вона мала передати шприц іншій особі у домовленому місці, де, власне, її і затримали патрульні.

Реклама

Оскільки в діях 46-річної мешканки Мукачеві вбачаються ознаки кримінального злочину, справу передали слідчим.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно