Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На Рахівщині троє п’яних закарпатців намагались зґвалтувати 29-річну дівчину з Києва

На Рахівщині троє п’яних закарпатців намагались зґвалтувати 29-річну дівчину з Києва

На Рахівщині троє п’яних закарпатців намагались зґвалтувати 29-річну дівчину з Києва

Біля села Ясіня Рахівського району за кілометр до полонини троє місцевих жителів напали на 29-річну жительку міста Київ, яка приїхала в гори на відпочинок та наздоганяла свою туристичну групу. Дівчина мала самостійно пройти до гори 5 км до місця, де її чекала група знайомих. Проте в лісі між селом та полониною вона зустріла трьох місцевих жителів, які їхали на возі в стані дуже сильного алкогольного сп’яніння. Двоє чоловіків, побачивши беззахисну дівчину, спробували її зґвалтувати. Жертва півгодини відбивалася від нападників, в цей час третій чоловік заволодів її телефоном та грошима. Дівчині погрожували вбивством, застосували проти неї фізичну силу, проте факту зґвалтування не було.

ВІДЕО ДНЯ

Дівчина втекла від кривдників та з’ясувала, що її знайомі перед нападом сфотографували віз з дуже п’яними місцевими, як місцевий колорит. Світлини передали правоохоронцям, тому поліція дуже швидко знайшла чоловіків, – йдеться у повідомленні відділу комунікацій поліції Закарпатської області.

Нападників затримано, їм оголошено про підозру у скоєні злочину, мірою запобіжного заходу обрано тримання під вартою. Проти двох порушено справу за частиною 3 статті 15 Кримінального кодексу України та частиною 3 статті 152 Кримінального кодексу України (замах на зґвалтування). Кривдникам загрожує позбавлення волі від семи до дванадцяти років. Третьому оголошено підозру за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно