Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Українські та румунські прикордонники завадили контрабанді цигарок

Українські та румунські прикордонники завадили контрабанді цигарок

Державна прикордонна служба України продовжує активну співпрацю із своїми європейськими колегами щодо виявлення та протидії проявам протиправної діяльності на кордоні. Так учора ввечері, на українсько-румунській ділянці кордону, під час здійснення моніторингу, правоохоронцями відділу прикордонної служби «Ділове» спільно з румунськими колегами було припинено спробу контрабанди 19 пакунків  тютюнових виробів. Отримавши інформацію про наявність поблизу держрубежу групи невідомих осіб, прикордонники негайно висунулись до місця ймовірного правопорушення. В результаті оперативних дій, на березі річки Тиса, за 35 м до кордону, прикордонники виявили 6 пакунків замотаних в чорні поліетиленові пакети.

ВІДЕО ДНЯ

Про знахідку відразу було проінформовано румунських колег. В ході подальших спільних пошуків, було виявлено ще 13 пакунків тютюнових виробів, які контрабандисти , утікаючи від правоохоронців, покинули біля кордону.

Виявлений тютюн було доставлено до відділу прикордонної служби «Ділове». Наразі проводяться заходи по встановленню кола осіб причетних до протиправної діяльності на кордоні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно