Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У паливному баку іномарки "Mercedes" виявили майже тисяча пачок контрабандних цигарок

У паливному баку іномарки "Mercedes" виявили майже тисяча пачок контрабандних цигарок

У паливному баку іномарки "Mercedes" виявили майже тисяча пачок контрабандних цигарок

Слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Закарпатській області внесло до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості по факту незаконного придбання, зберігання та транспортування з метою збуту фальсифікованих цигарок.

ВІДЕО ДНЯ

Відомості внесено слідчим управлінням в рамках операцій «Рубіж-2016» та «Акциз-2016» за матеріалами працівників відділу викриття кримінальних правопорушень у митній сфері оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області.

Наразі розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення – частина 1 статті 204 Кримінального кодексу України, – повідомляє відділ комунікації ГУ ДФС України в ЗАкарпатській області.

Реклама

Вивезти з України через митний пост «Тиса» Закарпатської митниці ДФС незаконного виготовлені цигарки намагався громадянин України 30 серпня 2016 року. Співвітчизник прямував у приватних справах в Угорщину автомобілем «Мерседес-Бенц». Працівники Закарпатської митниці ДФС під час здійснення поглибленого митного огляду знайшли приховані цигарки без акцизних марок, відтак на місце події здійснила виїзд слідчо-оперативна група СУФР ГУ ДФС у Закарпатській області.

Провівши спільно з оперативними працівниками податкової міліції та працівниками митниці огляд місця події, в транспортному засобі, а саме у паливному баку, виявлено 915 пачок незаявлених при усному опитуванні, незаконно виготовлених тютюнових виробів торгової марки «COMPLIMENT SUPER SLIMS 3» без марок акцизного податку України.

Реклама

Наразі цигарки та транспортний засіб вилучено.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно