Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді водій маршрутки душив на зупинці неповнолітнього пасажира

В Ужгороді водій маршрутки душив на зупинці неповнолітнього пасажира
Чоловік завдав 15-річному юнаку, який їхав з ним на навчання, тілесні ушкодження.

Чоловік завдав 15-річному юнаку, який їхав з ним на навчання, тілесні ушкодження.

ВІДЕО ДНЯ

Постраждалий написав заяву до поліції, наразі проводиться експертиза ушкоджень, – йдеться у повідомленні "Громадське. Закарпаття" у соціальній мережі Фейсбук.

"Сьогодні вранці, близько 7:30 ранку, 15-річний студент одного із технічних коледжів сів до маршрутки № 22 на пл. Корятовича. За словами юнака, він протягнув маршрутчику 50 гривень, однак здачі отримав тільки 26 (проїзд вартує 4 гривні). На зауваження щодо недоданих грошей водій автобуса відреагував агресивно і звинуватив пасажира в тому, що той буцімто вже сховав до кишені 20 гривень і хоче "нагріти руки" на ньому. Хлопчина сів у маршрутку, доїхав до своєї зупинки і на виході переглянувся з водієм, очікуючи таки отримати решту. Однак водій кошти не повернув. Відтак, виходячи із маршрутки ще з двома товаришами, молодики обговорили ситуацію між собою, звинувачуючи водія. Як визнає сам юнак, із використанням епітетів.

Реклама

Водій, почувши негатив у свою сторону, вискочив вслід за пасажирами, накинувся на хлопця і почав його душити. Вчинивши опір, дитині вдалося вирватися, після чого водій сів до автобуса та поїхав далі, а пасажири попрямували на навчання.

Під час занять дитині стало зле, він відчув запаморочення та біль у шиї, про що повідомив завуча навчального закладу. Дізнавшись подробиці інциденту, педагог відвіз юнака до Ужгородської міської лікарні (р-н "БАМу"), де постраждалому було встановлено забій шиї та зафіксовано наявність гематоми. Медики викликали поліцію і направили дитину на дообстеження у дитячу поліклініку", – повідомляє видання.

Реклама

За даним фактом було написано заяву до Ужгородського міськвідділу поліції. Наразі із дитиною працюють судмедексперти і проводиться медичне освідування. 

В Ужгороді водій маршрутки душив на зупинці неповнолітнього пасажира – 01
В Ужгороді водій маршрутки душив на зупинці неповнолітнього пасажира – 02
Реклама

Трохи згодом стало відомо, що на інцидент із побиттям 15-річного студента відреагувала міська влада Ужгорода.

"Наразі водій відсторонений від роботи, пише пояснення, з’ясовуються всі обставини. У разі підтвердження факту неприпустимої поведінки водій буде безумовно звільнений з роботи", – йдеться у повідомленні Ужгородської міської ради.

В Ужгороді водій маршрутки душив на зупинці неповнолітнього пасажира – 03

У свою чергу працівники Ужгородського відділу поліції надали направлення на судову медичну експертизу 15-річному юнаку для встановлення тяжкості отриманих ушкоджень під час сутички з водієм маршрутного таксі. В діях водія вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 125 ККУ, тобто умисне легке тілесне ушкодження.

В Ужгороді водій маршрутки душив на зупинці неповнолітнього пасажира – 04
В Ужгороді водій маршрутки душив на зупинці неповнолітнього пасажира – 05
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно