Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Чопі 64-річний чоловік насмерть зарізав свого приятеля

У Чопі 64-річний чоловік насмерть зарізав свого приятеля

Опівночі до працівників Ужгородського районного відділення поліції зателефонували медики, які повідомили, що здійснили виїзд у м.Чоп. Там виявили чоловіка з ножовим пораненням. По дорозі до лікарні у кареті швидкої допомоги він помер, лікарі вже не змогли допомогти останньому.

ВІДЕО ДНЯ

Поліцейські негайно розпочали роботу по встановленню обставин, за яких померлий отримав ножове поранення. З’ясувалось, що дана подія трапилась в квартирі, яку винаймає пара – 31-річний чоловік та його 42-річна співмешканка. Потерпілий, а саме 64-річний мешканець Чопа, вчора близько 22-ої години навідався в гості до пари. Разом вони розпивали спиртні напої, та вже згодом між чоловіками виник конфлікт, в ході якого господар схопив кухонного ножа та наніс приятелю удар в шию. Після цього злочинець зателефонував до швидкої медичної допомоги та повідомив, що у його гостя проблеми з серцем, – стверджує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вбивцю затримали правоохоронці. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). 31-річному чоловікові загрожує потрапити до в’язниці на строк до п’ятнадцяти років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно