Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Тячівські держвиконавці відчужили нерухомість на майже півмільйона гривень

Тячівські держвиконавці відчужили нерухомість на майже півмільйона гривень

Тячівські держвиконавці відчужили нерухомість на майже півмільйона гривень

Тячівською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом зловживання владою або службовим становищем посадовими особами відділу державної виконавчої служби Тячівського районного управління юстиції (ст. 364 ч.2 КК України), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та зі спеціальною конфіскацією.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив керівник Тячівської місцевої прокуратури Степан Жовнір, за наслідками опрацювання даних Єдиного державного реєстру судових рішень прокуратурою встановлено, що в ході судового розгляду цивільної справи щодо визнання недійсними електронних торгів та протоколу з приводу реалізації майнового комплексу з надвірними спорудами, загальною площею понад 1840 кв.v, що розташований в одному із сіл району, вартість якого згідно висновку експерта становить близько 500 тис. грн, за рішенням суду забезпечувався даний позов шляхом накладення заборони на відчуження вказаного майнового комплексу, – інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Проте, посадові особи відділу державної виконавчої служби Тячівського районного управління юстиції, діючи умисно, в інтересах третіх осіб, шляхом зловживання службовим становищем, в порушення вимог Закону України «Про виконавче провадження», зняли арешт з даного майна, до вирішення справи апеляційним судом за відсутності рішення суду про зняття арешту з даного майна, яке б набрало законної сили, що послужило  звільненню законно арештованого нерухомого майна, вартістю майже 500 тис. грн до його відчуження третім особам.

Реклама

Вказаними діями посадових осіб відділу державної виконавчої служби Тячівського районного управління юстиції спричинено збитки на вищевказану суму.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно