Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція Берегова затримала крадіїв-гастролерів з Ірану

Поліція Берегова затримала крадіїв-гастролерів з Ірану
ВІДЕО ДНЯ

Учора, 27 вересня, в Берегівський обмінник валюти зайшов невідомий чоловік арабської зовнішності. Він попросив розміняти 100 доларів. А коли пішов, то жінка виявила пропажу 1400 доларів.

Поліція затримала автомобіль «Шевроле Лачетті» на київських номерах, в якому перебували 4 осіб східної зовнішності. Всі затримані є громадянами Ірану віком 33-43 роки, вони прилетіли до Києва в середині вересня цього року, – констатує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

В машині іранців поліцейські знайшли гроші в сумі понад 57 тисяч гривень і велику суму в різній іноземній валюті. Зокрема, 47808 доларів США, 6330 євро, 690 канадських доларів, 35000 російських рублів. А ще понад три мільйони іранських реалів, індійські рупії, польські злоті, казахські тенге.

Іранців затримано, вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.2 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб) та перевіряється їх причетність до інших злочинів.

Реклама

Затриманих «гастролерів» з Ірану перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів в нашій області та по всій Україні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно