Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Ужгородські наркологи відпустили нетверезого водія, у якого рівень алкоголю в крові вдвічі перевищував норму

Ужгородські наркологи відпустили нетверезого водія, у якого рівень алкоголю в крові вдвічі перевищував норму

Ужгородські наркологи відпустили нетверезого водія, у якого рівень алкоголю в крові вдвічі перевищував норму

Попри перевищену у два рази допустиму норму алкоголю у крові лікарі наркодиспансеру вчергове відпустили нетверезого водія, якого зупинили ужгородські патрульні

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні під ранок, близько 4:00, патрулюючи Ужгород, поліцейські помітили "Мерседес", який при перелаштуванні між смугами та, з’їжджаючи з кола на площі Богдана Хмельницького у бік проспекту Свободи, не увімкнув покажчик повороту. Після того, як за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автівку, водій почав вимагати керівництво, а по прибуттю на місце командирського екіпажу замість виконати законну вимогу пред’явити необхідні документи кермувальник показав посвідчення, – інформує Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

Оскільки чоловік поводив себе некоректно і у нього помітили ознаки алкогольного сп’яніння патрульні вирішили освідувати водія на тверезість, але з результатом у 0,43 проміле, який більше ніж у два рази перевищує допустиму норму той не погодився і, зачинившись на деякий час у машині та кудись подзвонивши, забажав пройти огляд у наркодиспансері, з якого вже неодноразово випускали водіїв навіть з більшим показником алкогольного сп’яніння.

Реклама

Черговий лікар провів кілька стандартних процедур, поставив кілька питань та, заповнивши відповідні документи, надав водієві "Драгер". Побачивши позитивний результат у 0,44 проміле – водій одразу поскаржився, що через хворі нирки приймав ліки, але алкоголю багато не пив – лише два бокали шампанського. Лікар, вимірявши тиск, знову запропонував продути у "драгер", а після результату у 0,42 проміле зателефонував медсестрі та попросив взяти кров на аналіз у водія, повідомивши, що результат буде за 10 днів та написав у висновку акту огляду, що водій тверезий.

На неодноразові питання патрульних про висновок лікар повідомив, що перевищена у два рази допустима норма не є показником сп’яніння, відмовившись також озвучити та показати запис в акті з позитивним результатом тесту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно