Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині цілу ніч шукали дітей, які ховались у вівчарській колибі

На Рахівщині цілу ніч шукали дітей, які ховались у вівчарській колибі

До правоохоронців близько 16 години звернулися батьки зниклих 16-річних дітей, які пішли зі школи в смт. Кобилецька Поляна у невідомому напрямку. В навчальному закладі пояснили, що учні погано себе поводили, тому завуч школи зателефонувала батькам і запросила їх на розмову. Крім цього, профілактичну бесіду провели і з дітьми. Після цього неповнолітні покинули школу та зникли. 

ВІДЕО ДНЯ

До пошуку Рахівське відділення поліції залучило 5 оперативних працівників, 8 дільничних, інспектора ювенальної превенції та 4 групи швидкого реагування. Правоохоронці обстежили Кобилецьку Поляну та 30 кілометрів біля населеного пункту. Оскільки до поліції надійшла інформація, що дітей бачили біля лісової дороги і ті рухалися в напрямку смт. Великий Бичків,групи швидкого реагування зупиняли транспортні засоби, що рухалися між населеними пунктами. Пошуки тривали майже 15 годин, правоохоронці обстежували ліс вночі під дощем. О 7 годині ранку працівники поліції знайшли неповнолітніх у вівчарській колибі та передали батькам, – констатує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На батьків буде складено протокол за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні порушення, тобто невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно