Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прикордонники затримали водолазів-контрабандистів

Прикордонники затримали водолазів-контрабандистів

Державна прикордонна служба України у тісній співпраці із правоохоронними органами країн ЄС, що межують з нашою державою, продовжує вживати оперативні заходи з метою протидії протиправній діяльності на держкордоні.  

ВІДЕО ДНЯ

Як приклад, сьогодні в результаті взаємодії українських прикордонників з правоохоронцями Румунії на Закарпатті було не допущено незаконне переправлення через кордон ще однієї партії тютюнових виробів, – інформує прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Отримавши від румунських колег інформацію про можливе здійснення протиправної діяльності, прикордонний наряд від відділу прикордонної служби «Великий Бичків» Мукачівського загону здійснив перевірку берегової відмілини р. Тиса. В результаті перевірки за 25 метрів від кордону було затримано одного громадянина у мокрому одязі, який назвався громадянином Румунії. Невдовзі затримали ще двох осіб у мокрих гідрокостюмах за 50 метрів від кордону. Документів при собі «водолази» не мали, проте повідомили, що є громадянами України.

Реклама

Про виявлення порушників українські прикордонники негайно повідомили румунських колег, які навпроти місця затримання трьох громадян, знайшли 8 пакунків тютюнових виробів.

Наразі продовжується обмін інформацією та встановлюються всі деталі правопорушення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно