Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Перечині поліцейські затримали грабіжників банку

У Перечині поліцейські затримали грабіжників банку

Майже трагікомічна історія трапилася вчора обідньої пори в м. Перечині. На тел.102 місцевої поліції о першій годині дня надійшло повідомлення від небайдужого громадянина про те, що невідомий чоловік у камуфляжній формі, в балаклаві та з рушницею в руках зайшов у відділення Ощадбанку на вул. Івана Франка в м. Перечині.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події прибула слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції. Було затримано чоловіка, озброєного пневматичною рушницею, – констатує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Далі ж з’ясувалося, що це самі працівники обласного Ощадбанку інсценували в Перечині збройне пограбування своєї філії з метою відзняти рекламний відеоролик про дії під час збройного пограбування банку. Роль озброєного грабіжника зіграв працівник банку з м.Ужгорода. Однак поліцію вони про це не повідомили.

Реклама

На щастя, правоохоронці в усьому швидко розібралися й до застосування зброї не дійшло. Інакше могли б бути й трагічні наслідки, адже згідно зі ст.46 Закону України «Про Національну поліцію» правоохоронці мають право на застосування зброї під час затримання озброєних грабіжників.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно