Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Житель Перечинщини тримав удома зброю

Житель Перечинщини тримав удома зброю

Співробітники Перечинського відділення поліції за рішенням суду провели санкціонований обшук в помешканні чоловіка, що прживає в селі Тур’я Поляна і підозрюється у крадіжці. Правоохоронці виявили та вилучили мачете та предмет, схожий на пістолет. Зброю вилучено в присутності понятих та відправлено на експертизу.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначає відділ комунікації поліції Заарпатської області, правоохоронці виявили мачете довжиною 66 см та пістолет, який, відповідно до висновку експерта, є короткоствольною вогнепальною зброєю, самостійно переробленою із сигнального пістолета зразка 1944 року. У конструкцію пістолета було поміщено циліндричну трубку в основу ствола, від чого він став придатний до стрільби мисливськими патронами 28 калібру.

Чоловік пояснив, що мачете використовував для порубки чагарника, а пістолет знайшов під час сезонних робіт в обласному центрі Закарпаття в мікрорайоні Шахта. Ужгородець розповів, що відреставрував вогнепальну зброю, проте не використовував її за призначенням.

Реклама

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне поводження зі зброєю. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років. Чоловіку повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо нього.

Житель Перечинщини тримав удома зброю – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно