Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Син вбив матір. Потім разом із сестрою викинули тіло жінки у річку

Син вбив матір. Потім разом із сестрою викинули тіло жінки у річку

Спільними зусиллями слідчих та оперативників Хустського відділу поліції спільно з слідчим управлінням ГУНП та рятувальників оперативно розкрито вбивство 42-річної хустянки.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 19 лютого, ввечері  надійшло повідомлення від мешканця Хуста про те, що  його дружина пішла з дому в невідомому напрямку і місце її перебування по теперішній час не відоме, – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області. 

В ході проведення перевірки поліцією встановлено, що біля 2 години ночі 19 лютого в місті Хуст 18-річний син потерпілої на грунті побутого конфлікту, взяв  деревяну скалку та наніс декілька ударів по голові своїй матері.  Пересвідчившись що вона померла, разом з 16-річною сестрою він виніс тіло жінки на околицю міста та скинув у річку Ріка. Працівники поліції спільно з рятувальниками виявили тіло неподалік села Крива, під автодорожним мостом річки Тиса біля опори. Працівники ДСНС обстежили 2 км дна річки.

Реклама

18-річному хустянину оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 п. 12 ст. 115 Кримінального кодексу України, умисне вбивство вчинене групою осіб. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно