Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Калман Олах сидітиме 9 років, Калман Лакатош – лише три. Останнього по кільком статтям виправдано

Калман Олах сидітиме 9 років, Калман Лакатош – лише три. Останнього по кільком статтям виправдано

Калман Олах сидітиме 9 років, Калман Лакатош – лише три. Останнього по кільком статтям виправдано

23 лютого колегія суддів Мукачівського міськрайонного суду розглянула кримінальне провадження про обвинувачення Олаха Калмана Калмановича у вчиненні кримінальних правопорушень (злочинів), передбачених п. 12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч.1 ст.263 КК України (носіння, зберігання, придбання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) та Лакатоша Калмана Калмановича у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 4 ст. 27 - п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство,  вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі людини, вчинене щодо малолітнього або з корисливих мотивів, щодо двох або більше осіб, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, або здійснюване протягом тривалого часу), ч. 4 ст. 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень), ст. 386 КК України (примушування свідка до відмови від давання показань, а також до давання завідомо неправдивих показань чи висновку шляхом погрози вбивством, насильством, знищенням майна цих осіб, а також погроза вчинити зазначені дії з помсти за раніше дані показання).

ВІДЕО ДНЯ

Відтак, судом визнано винним Олах Калмана Калмановича у вчинені кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч.1 ст.115 КК України та призначено йому покарання у виді 9 років позбавлення волі. Крім того, його визнано винним у вчинені кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч.1 ст.263 КК України та призначено йому покарання у виді 4 (чотирьох) років позбавлення волі.

На підставі ч.1 ст.70 КК України шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим за сукупністю злочинів покарання Олах Калмана Калмановича засуджено до дев’яти років позбавлення волі, – йдеться у повідомленні прес-служби Мукачівського міськрайонного суду.

Реклама

Також визнати винним Лакатош Калмана Калмановича у вчинені кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч.4 ст.296 КК України та призначено йому покарання у виді 3 (трьох) років позбавлення волі.

У пред’явленому Лакатош Калману Калмановичу обвинуваченні за ч. 4 ст. 27 - п. 12 ч. 2 ст. 115, ч.2 ст.146, ст.386 КК України його визнано невинуватим та за вказаними статтями КК України виправдано, так як вину в судовому порядку не доведено.

Реклама

Більше про резонансну подію читайте за посиланнями:

Ромський самосуд: цигани спалили все майно "Національного барона України" Калмана Лакатоша;

- Вбивство молодого хлопця у Мукачеві послугувало причиною кривавої помсти Калману Лакатошу;

Реклама

- Ймовірним вбивцею хлопця у Мукачеві є кандидат у депутати Мукачівської міськради від БПП, – Балога.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно