Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві патрульні зупинили водія, який вдарив свою колишню жінку

У Мукачеві патрульні зупинили водія, який вдарив свою колишню жінку

Торік, у лютому під час служби мукачівські патрульні виїхали на виклик про пошкодження майна. Жінка, яка викликала поліцію пояснила, що її колишній чоловік пошкодив фасад будинку її рідних.

ВІДЕО ДНЯ

Патрульні помітили автівку винуватця, який на своєму джипі Тойота, порушуючи правила дорожнього руху, їхав тротуаром. Полісмени зупинили автівку, однак водій, вийшов з машини і почав кричати, нецензурно лаятись та порушувати громадський порядок. Після абсолютного ігнорування законних вимог припинити порушення, патрульні, аби вгамувати чоловіка застосували кайданки. Тоді водія затримали, доставили до міськвідділку та склали на нього усі відповідні документи, – інформує Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

Цього разу у січні полісмени знову мали ситуацію з тим самим чоловіком, але вже з іншого приводу. За повідомленням заявниці – доньки того самого порушника – батько вдарив свою колишню жінку.

Реклама

Патрульні, доставляючи жінку у міськвідділ, дорогою помітили сіру Тойоту, однак проблискові маячки червоного кольору та звуковий сигнал водій проігнорував, продовжуючи рух та збільшуючи швидкість. Заручившись підтримкою,патрульні затримали чоловіка, який цього разу чинив злісну непокору та хуліганські дії, знову ігноруючи усі законні вимоги патрульних, тож їм двелося вгамовувати водія фізичною силою та кайданками. Окрім адміністративних матеріалів, у діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, справу за яким вестиме суд.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно