Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До Мукачева завітає цирк на воді "Рів’єра"

До Мукачева завітає цирк на воді "Рів’єра"
ВІДЕО ДНЯ

Наступного тижня до Мукачева завітає європейський цирк на воді “Рів’єра” зі своєю новою програмою “Аквамарин”. Циркові гості підготували для жителів міста вражаючу та цікаву програму.

Цирк “Рів’єра” був створений ще у далекому 2008 році артистами сім’ї Шекера, а вже у 2011 році колектив розпочав роботу на воді. До складу цирку входять артисти з Польщі, Румунії, Молдови та України.

Реклама

Водяний цирк у місті над Латорицею виступатиме вперше, тому відповідальність перед глядачами ще вища, ніж зазвичай. Але майстри циркового мистецтва встигли порадувати ужгородську публіку, адже в обласному центрі цей цирк виступає вже протягом останніх днів.

Реклама

Саме дійство проходитиме на водяній сцені діаметром 10 метрів, а на ній розміщений острів, на якому і проходять майже усі циркові номери. Програма, яка триває майже 2,5 години, наповнена виступами жонглерів, акробатів, а також тварин: єнотів, нутрій, мавп, поні, анаконд, нільських та кайманських крокодилів, а також інших 20 видів тварин. На глядачів також очікує виступ зірок шоу “Україна має талант”, а також лазерне та фаєр-шоу. Окремо варто зазначити, що головною дійовою особою шоу є поляк Тоні Старк, який і буде вражати публіку під час лазерного шоу.

Як зазначив адміністратор цирку Юрій Худієнко, найголовніша аудиторія – це діти. "Наші глядачі – це переважно діти. Для нас справжня винагорода і визнання – їхні сяючі очі. Наша місія - дарувати дітям усмішки і радість. І ми нашу мету старанно виконуватимемо завжди", – сказав представник цирку.

Тому цирк на воді “Рів’єра” активно займається благодійністю. Соціально незахищені діти будуть залучені безкоштовно до перегляду циркової програми.

Реклама

Отож, цирк на воді виступатиме у Мукачеві з 9 по 12 липня на території біля супермаркету “ТехноКарпати”.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно