Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відбудеться Міжнародний фестиваль органної музики

В Ужгороді відбудеться Міжнародний фестиваль органної музики

Головною подією осені у Закарпатській обласній філармонії обіцяє стати VIІ Міжнародний молодіжний фестиваль органної музики. Впродовж майже двох тижнів у стінах головної концертної зали краю відбудеться низка концертів за участю місцевих і запрошених солістів та оркестрових колективів.  Історія цього творчого форуму пов’язана з ім’ям незабутньої Наталії Висіч – заслуженої артистки України, дипломанта та лауреата багатьох вітчизняних і міжнародних конкурсів, незмінної солістки-органістки Закарпатської обласної філармонії. Започаткований у 2008 році, він одразу зайняв свою культурну нішу як чи не єдиний на теренах України подібний захід для молодих виконавців. Віддаючи данину тій великій справі, яку започаткувала наша улюблена солістка, та задля вшанування її світлої пам’яті організаторами заходу цьогоріч вирішено присвоїти Міжнародному молодіжному фестивалю органної музики ім’я Наталії Висіч. запрошує на відкриття VIІ Міжнародного молодіжного фестивалю органної музики ім.Наталії Висіч. З вишуканою програмою перед ужгородцями та гостями міста виступить солістка Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики, заслужена артистка України Надія Юрійчук (орган).

ВІДЕО ДНЯ

У концерті також візьме участь камерний оркестр Закарпатської обласної філармонії (керівник – заслужений артист України Владислав Юрош). На меломанів чекають Фантазія на теми із опери "Кармен" Ж.Бізе-Е.Лімейера, "Кантабіле" Й.Райнбергера, "Органна симфонія" М.Е.Боссі, Фантазія соль мажор та Концерт для органа з оркестром ре мінор Й.С.Баха. Ведуча – музикознавець Наталія Піцур.

 

Реклама

До слова, фестиваль стане водночас і початком 69-го концертного сезону Закарпатської обласної філармонії. 

Принагідно нагадуємо, що філармонія поновлює свій проект "Музика вихідного дня". Отже, щонеділі о 17:00 мешканці та гості Ужгорода мають чудову нагоду відвідати головну концертну установу краю та разом зі своїми родинами долучитися до світу прекрасного.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно