Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородцям в амфітеатрі покажуть фільм про людські масштаби

Ужгородцям в амфітеатрі покажуть фільм про людські масштаби

У п’ятницю, 4 вересня, о 20:30 ініціативна група «Інститут міста Ужгород» запрошує на перегляд фільму «Людський масштаб», що буде проводитися у закинутому посеред багатоквартирних будинків амфітеатрі, а саме позаду будинку за адресою вул. Капушанська 151.

ВІДЕО ДНЯ

Документальна стрічка «Людський масштаб» (The Human Scale) режисера Андреаса Дальсгаарда присвячений темі людини у міському просторі. Сьогодні ми стикаємося з надмірною завантаженістю вулиць автомобілями, забрудненістю повітря, самотністю і серйозними проблемами зі здоров’ям через наш стиль життя. Але чому? Данський архітектор і професор Ян Гейл вивчав поведінку людини в містах протягом 40 років. Він документально підтвердив, що сучасні міста заперечують людську взаємодію. Також професор упевнений, що існує можливість будувати міста таким чином, щоб вони відповідали потребі у тісному спілкуванні, - інформує сторінка «Інституту міста Ужгород» у Фейсбуці.

Чи відповідає Ужгород таким потребам? Чи стосуються вказані проблеми і столиці Закарпаття? Чому в обласному центрі існують закинуті громадські простори для спілкування між жителями? Чому такі місця є, зокрема, й у найбільш густонаселених районах міста? Усі ці проблеми будуть порушуватися в обговоренні після фільму.

Реклама
Ужгородцям в амфітеатрі покажуть фільм про людські масштаби – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно