Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові відбувся кастинг на угорське шоу "X-Фактор"

У Берегові відбувся кастинг на угорське шоу "X-Фактор"

Загалом кастинг-редактори штабу Х-фактора Глорія Гонда та Жомбор Поррог разом із звукорежисером Роландом Гегедюшем переглянули виступи 32 осіб з Берегова та навколишніх населених пунктів.
Прикметно, що разом з угорцями на сцену виходили і представники інших національностей, зокрема? українці.

ВІДЕО ДНЯ

“Я вже говорив, що ми не сподівалися на такий високий виконавський рівень закарпатських учасників кастингу, – зауважив Жомбор Поррог.- Тому переконаний, що на фінальному слуханні в Будапешті обов’язково будуть і представники вашого краю.”

Завершальний етап відбудеться у столиці Угорщини у другій половині травня. До тих пір члени виїзного штабу Х-фактора ще раз переглянуть відзняті відеоматеріали і пропонуватимуть керівництву своїх кандидатів.

Реклама

“Лише тепер зрозумів, як важко працювати кастинг-редакторам, – розповів секретар з питань культури КМКС Ласло Молнар. – Адже із 32 осіб, що взяли нині участь у прослуховуванні, майже кожен гідний виступити в будапештському фіналі. Навіть не здогадувався, що поруч з нами стільки талановитої молоді”.

Емоційно і музично грамотно виступили в суботу вихованка Великоберезького реформатського ліцею Тюнде Гержені, медсестра Берегівської районної лікарні Діана Конож, яка задушевно виконала на французькій мові всесвітньовідому композицію “Жетем”, 15-річна мешканка Вишкова Евеліна Ганко, Аліза Кіш з мукачівського Сернє, що виходила до аудиторії двічі – спочатку акапелло запропонувала твір невідомого автора, а відтак реалізувала себе і в музичному супроводі, інші учасники. Несподіваним сюрпризом став вихід на сцену українки, студентки Львівської консерваторії 22-літньої Наталії Гуцул, яка професійно інтерпретувала дві композиції, причому одну з них – на прохання членів штабу. До слова, Наталія ось вже другий рік вивчає угорську мову і спілкувалась з кастинг-редакторами саме на ній. А насамкінець молодь змінили старші. Завершували перегляд вчитель фізкультури 50-літній Дєрдь Кешеля, який подарував усім присутнім чарівну українську пісню, та викладачі Берегівської школи мистецтв Діана Демчик і Тетяна Пастор. Обидві винесли на суд членів штабу та глядачів знані російські композиції.

Реклама

Кастинг у Берегові добіг кінця. Тепер його учасники з нетерпінням чекатимуть телефонного дзвінка або смс-повідомлення про можливе їх запрошення на прослуховування в Будапешт.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно