Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівці відзначили 1120-річчя міста над Латорицею

Мукачівці відзначили 1120-річчя міста над Латорицею
У мукачівському замку "Паланок" відбулись урочистості до Дня міста Мукачева. Цьогоріч у Мукачеві особливі святкування, оскільки від першої згадки про місто над Латорицею минуло 1120 років.
ВІДЕО ДНЯ

У мукачівському замку "Паланок" відбулись урочистості до Дня міста Мукачева. Цьогоріч у Мукачеві особливі святкування, оскільки від першої згадки про місто над Латорицею минуло 1120 років.

Тож недільні святкування завершились яскравою програмою. Розпочалась вона із театралізованого представлення берегині мукачівської фортеці Жужанни Лорантфі. Опісля для гостей замку "Паланок" виступив музичний колектив на чолі із Сергієм Добошем. Також мукачівці та туристи побачили запальні балканські танці з батьківщини Ілони Зріні.

Реклама

Саме після яскравих хореографічних номерів відвідувачі замку побачили головних героїв, які увійшли в історію Мукачева: Ілону Зріні та Імре Текелі, які розповіли про власні історії, пов’язані з владою, боротьбою за незалежність угорського народу та нероздільного кохання попри історичні перипетії.

Затим мукачівці привітали рідне місто з ювілеєм флешмобом, під час якого вони завдяки власним ліхтарикам сформували цифру "1120".

Реклама

Завершились святкування феєрверком та дегустацією вин.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно