Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гурт із Мукачева викликав справжній фурор своїм виступом у Києві

Гурт із Мукачева викликав справжній фурор своїм виступом у Києві

Днями в столичному "Caribbean Club" гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ та дует VRODA влаштували справжній фурор української музики зі спекотними танцями, колективними співами, вигуками «На біс!», щасливими посмішками та блиском в очах. Відіграти спільний концерт музиканти вирішили після шаленого успіху студійного концерту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ на телеканалі української музики М2, в якому дівчата з дуету VRODA також взяли участь. Але живий виступ – це особливі враження і, йдучи на зустріч численним проханням фанів, музиканти вирішили перенести виступ зі студії на сцену!

ВІДЕО ДНЯ

Атмосфера на концерті була піднесеною та по-справжньому святковою, публіка тепло зустріла музикантів, дуже емоційно сприймала пісні та довго не хотіла відпускати їх зі сцени. Крім фанатів двох гуртів, на концерт прийшли друзі та колеги-музиканти, відомі особистості, журналісти, а головне – волонтери та наші захисники, яким БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ та VRODA присвятили  цей концерт. Адже, вперше шляхи музикантів перетнулися завдяки Соломії Вітвіцькій, з якою музиканти їздили на виступи для українських військових у зоні АТО. Далі були численні виступи для воїнів на імпровізованих концертних майданчиках та у різноманітних закладах, на благочинних акціях. 

Читайте також:
Гурт "Без обмежень": шлях до всеукраїнської популярності
Реклама

Серед гостей були Олег Собчук (гурт «С.К.А.Й.»), Марія Бурмака, Тарас Тополя (гурт «Антитіла»), Тоня Матвієнко, гурт Kozak System, Женя Фітч (гурт «Cosmopolis»), актриса Катерина Гулякова та багато інших.

Марія Бурмака поділилась враженнями про концерт:

Реклама

– Я давно знаю гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Це потужна сучасна українська музика – саме те, що зараз потрібно українській сцені, радіо та слухачам! Без обмежень – це дуже сильний мужній вокал, чудові тексти та достойна позиція. Дякую за цей концерт, за шалений драйв, відчуття справжності та чесність! Особлива дяка за гурт VRODA. На мій погляд, це незаслужено недооцінений гурт. Вони поєднують традиції та сучасне цікаве аранжування. Декілька пісень стали для мене справжнім відкриттям. Моя порада – ходіть на концерти українських гуртів, відкривайте для себе справжню українську музику!

Гурт із Мукачева викликав справжній фурор своїм виступом у Києві – 01

Був на концерті і особливий гість – Геннадій Афанасьєв, якого нещодавно було звільнено з полону у російській в’язниці, де він провів майже 2 роки, і для якого цей концерт став першим після поверненню на Батьківщину. Після концерту він сказав музикантам, що був просто щасливий нарешті почути українську музику та українську мову. Разом з його друзями-волонтерами на концерт прийшла і сестра іншого українського політв’язня в Росії – Олега Сенцова, Наталія, яка нещодавно відмовилась від російського громадянства та переїхала в Україну.

Реклама

Концерт розпочали ліричні та самобутні пісні дуету VRODA, потім було виконано декілька пісень разом з Сергієм Танчинцем, і свій виступ почав гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Різні за настроєм та темами пісні: про кохання та його втрату, про Небесну сотню та загиблих на війні, – як завжди, не залишили в залі жодного байдужого. Щирі емоції та бурхливі почуття роблять кожний виступ цього колективу неповторним та запам’ятовуються надовго.

Судячи з реакції публіки, свято української музики вдалося на славу. Музиканти вкотре довели, що українська пісня об’єднує, лікує, надихає, є актуальною та затребуваною, – як співає гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – «без неї просто ніяк»!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно