Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Закарпатці виступили на фантастичному концерті "Куреня Чорних Запорожців"

Закарпатці виступили на фантастичному концерті "Куреня Чорних Запорожців"

Закарпатці виступили на фантастичному концерті "Куреня Чорних Запорожців"
ВІДЕО ДНЯ

Цими днями наша держава відзначала велике свято – 25-річницю проголошення незалежності України. По всій країні відбуваються урочисті заходи та йде  вшанування борців за волю України усіх часів.

20-21 серпня у Корсунь-Шевченківському Черкаської області у затишному сосновому лісі над казковою річкою Россю відбулися урочистості з нагоди відкриття «Куреня Чорних Запорожців». Чорні Запорожці (Чорношличники) – це легендарне військове формування армії УНР, яке своєю сміливістю і завзяттям наводимо жах на ворогів.

Реклама

Концерт козацько-стрілецької лірики, присвячений козакам,  зібрав учасників з усіх кінців України, а також з Канади та Польщі. Участь у цьому урочистому заході взяли  співачка з Харкова Люцина Хворост, кобзарі з Києва Тарас Компаніченко і Тарас Силенко, барди Василь Лютий з Києва, Іван Корбабич з Канади та інші. Під час демонстрації експозиції "УПА – Армія Нескорених: минуле і сьогодення",  представив  свої нові книжки Роман Коваль з Києва.

У цьому фантастичному концерті виступили і закарпатці, які взяли у ньому участь за сприяння народного депутата України Василя Петьовки. Це – автори та виконавці музично-поетичних творів, артисти театру "Шарж" Роберт Голованенко, Сергій Соболь та Мирослав Голованенко. Вони  презентували  свою  композицію "За Україну, за Волю і за Життя", присвячену  боротьбі за незалежність України. Виступ  супроводжувався бурхливими емоційними оплесками. 

Реклама

– Ми привезли великі, незабутні враження від спілкування зі Справжніми Патріотами України з усіх кінців Світу, – розповідає керівник театру «Шарж», Роберт Голованенко, – дякуємо народному депутату України Василю Петьовці за допомогу в організації нашої участі та за надану можливість ще раз долучитися до скарбниці та джерела великого Українського Духу. 

Артисти театру «Шарж» за підтримки народного депутата Василя Петьовки уже не вперше беруть участь у різноманітних патріотичних фестивалях та пісенних конкурсах.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно