Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мистецька гордість Закарпаття

Мистецька гордість Закарпаття
ВІДЕО ДНЯ

14 січня на Старий Новий рік і День святого Василя у прес-центрі «Панорама» відбувся неординарний захід. Тут відкрилася унікальна мистецька виставка робіт народних художників України, що живуть і творять на Закарпатті. Нині їх восьмеро: Іван Бровді, Тарас Данилич, Борис Кузьма, Володимир Микита, Золтан Мичка, Василь Свалявчик, Василь Скакандій та Іван Шутєв. Упродовж 2016-го року панорамівські видання опублікували серію матеріалів про всіх іменитих митців.

В останньому минулорічному номері нашої газети ми вирішили знову зібрати народних художників України під «панорамівською» стріхою, щоб ще раз наочно продемонструвати «чуття єдиної родини», підбити певні підсумки та поділитися планами на майбутнє. Що з цього вийшло, читачі «Панорами» мали змогу прочитати у номері від 29 грудня 2016 року. Тоді ж ми анонсували проведення у прес-центрі на День Святого Василя унікальної мистецько-просвітницької акції «Мистецька гордість Закарпаття», спрямованої на промоцію закарпатської школи живопису.

Реклама

На відкритті оригінальної виставки шеф-редактор «Панорама Медіа Групи», професор Василь Гарагонич привітав усіх тезок із святами, побажав митцям і читачам панорамівських видань здоров’я, миру і благодаті, наголосив, що вернісаж – це інформаційний привід, щоб привернути увагу краян до мистецтва, а туристів – до нашого краю.

Складаємо щиру вдячність директору Мукачівської дитячої художньої школи ім. М.Мункачі Сергію Кіреєву за технічне сприяння у проведенні виставки.

Реклама

Отже, насолоджуйтесь мистецтвом і життям.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно