Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Допоможемо дітям разом!

Допоможемо дітям разом!
ВІДЕО ДНЯ

У Мукачеві за підтримки народного депутата України Василя Петьовки пройшов благодійний концерт на користь Закарпатської ОДЛ.

Більше 200 тисяч гривень  під час благодійного концерту у Мукачеві  передали на підтримку Закарпатської  обласної дитячої лікарні.

Реклама

У наш складний час важко багатьом. У зв’язку з обмеженим фінансуванням,  брак коштів відчувають і заклади медицини. Щоб підтримати Закарпатську обласну дитячу лікарню у кіноконцертному залі «Перемога», що у Мукачеві, 4 лютого пройшов благодійний концерт. Всі зібрані кошти, а це – більше 200 тисяч гривень, вручили представникам медичного закладу одразу під час концерту. Підтримав проведення благодійної акції народний депутат України Василь Петьовка.

У ці дні у місто над Латорицею приїхали виконавці, що входять до першого ешелону української естради та популярні у багатьох європейських країнах. У благодійному концерті взяли участь квартет «Гетьман», у складі якого виступають народні артисти України, співачка Альоша, яка входить до п’ятірки найпопулярніших виконавиць України, заслужений артист України Віталій Козловський та «Містер Щастя» – популярний співак Олег Винник.                              

Реклама

Давно вже історичний зал «Перемоги» не вибухав такими гучними і щирими оплесками, не квітнув людськими посмішками і добротою.

Зібрані під час концерту кошти передали  готівкою без будь-яких бюрократичних перепон керівництву Закарпатської обласної дитячої клінічної лікарні у Мукачеві  під час концерту. Благодійна місія заходу була реалізована на очах меценатів та всіх, хто взяв участь у  концерті та долучився до доброї справи, адже зал був заповнений вщерть – на концерт прийшли понад 400 глядачів.

«Якщо зібрані кошти дозволять врятувати бодай одне дитяче життя чи хоча б полегшити страждання кільком маленьким пацієнтам – акція пройшла недаремно!» – так висловлювалися ті, хто долучився до доброї справи. Щодо естетично-розважальної частини  благодійного концерту, то, за словами багатьох наших співрозмовників, вони почувалися на сьомому небі від отриманого задоволення. Ще б пак, публіка була в захваті від виступів знаного серед шанувальників чоловічого вокалу -  квартету «Гетьман», який є ровесником  незалежності нашої держави і в якому співають виключно народні артисти України. Полонили серця мукачівців та гостей міста виступи співачки Альоші та заслуженого артиста України Віталія Козловського. Ну і справжній фурор в залі спричинив виступ мега-популярного Олега Винника та його групи. Співака недаремно називають «Містером Щастя», і саме цього побажав нашим читачам Олег Винник – автор і виконавець «Вовчиці», «Ніно», «Щастя» та десятків інших популярних хітів, написавши власноручно «послання» усім друзям «Панорами».  «Щастя всім, миру і спокою, хай над Україною лунають тільки радісні пісні людям на добро!»

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно