Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді покажуть соціальну драму "Стіна"

В Ужгороді покажуть соціальну драму "Стіна"

7 квітня в залі Закарпатського академічного обласного театру ляльок свою нову виставу глядачам представлять артисти Київського театру-студії "МІФ".

ВІДЕО ДНЯ

Театр-студію засновано в 2014 році на базі однойменної аматорської рок-опери "МІФ", створеної силами студентів КНУ ім.Тараса Шевченка на честь 200-ліття з дня народження Кобзаря. Молодий театр визначив як одну з найважливіших своїх цілей пропагування української національної ідеї, приділяючи особливу увагу вивченню історії України, яку засобами художньої виразності артисти доносять до глядача, – йдеться в повідомленні управління культури Закарпатської ОДА.

Після "шевченківської" рок-опери "МІФ", презентованої не тільки в стінах рідного вишу, а й на багатьох престижних театральних і фестивальних сценах, артисти взялися за постановку нової вистави – музичної драми "Лети, моя думко, лети!" до 145-річчя з дня народження видатної української поетеси Лесі Українки. Прем’єра вистави відбулась на початку 2016-го і теж викликала чималий резонанс серед знавців та шанувальників театрального мистецтва.

Реклама

Чергова робота театру – соціальна драма "Стіна", присвячена подіям Революції Гідності й війни на сході України. Перший показ вистави відбувся 24 січня цього року. "Стіна" – це історія кохання на тлі низки важливих питань: від результатів Революції Гідності до теми війни на Донбасі. Де межа між коханням та ненавистю? Хто визначає сторону правди? Як побороти війну в собі? І хто має дати відповіді на ці питання? Ця вистава – пошук точок перетину між людьми, які видаються такими різними. Події вистави "Стіна" базуються на сукупності реальних людських історій та їх аналізі відсторонено, з погляду спостерігача. Що з цього вийде? Чи здатен театр знайти відповіді на питання, які зараз турбують всю Україну? Дивіться та вирішуйте самі", – зазначає в анотації до вистави засновниця та художній керівник театру-студії "МІФ" Олександра Кравченко.

До слова, за Києвом і Кропивницьким, Ужгород стане третім містом, яке пробачить виставу "Стіна". Час показу – 18.00.

Реклама
В Ужгороді покажуть соціальну драму "Стіна" – 01

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно